Kategorier
Datorhårdvara Nätverk/Trådlöst

Gratis Trådlös router från FON

FON ger bort trådlösa routers numera. Deras koncept är att alla delar med sig av sina internetlinor så att alla användare kan använda varandras trådlösa nät. Tanken är riktigt bra och passa på att anmäla ditt intresse medans det fortfarande är gratis. Standardpriset är ungefär 300-400kr annars.

Länk till FON

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Gratis Trådlös router från FON”

Hej
Såg att du kör FON på ett IDG-forum. Jag har själv precis fattat grejen med FON och läst att de delat ut fria inbjudnignar sk foneros get foneros häromsistens och nu är jag på jakt efter en sådan inbjudan. (man skulle få sin FON gratis, det lät fint tycketr jag).

Så min vänliga fråga är om du möjligen har någon inbjudan över?
Eller har nån kompis som har det?

Jag vore väldigt glad om jag fick en i så fall.

Kul sida du har förretsen, ska genast länka till den för att hålla mig uppdaterad på pryttelfronten.

Vänliga hälsningar
Lasse

Stängt för kommentering.