Kategorier
Konsoller/Spel

Gratis spel till PC


En blog som jag läser frekven är ”Se till vänster, där går en arab” som Nasser skriver. Han skrev idag en post om att Electronic Arts och Ubisoft ger bort ett par spel gratis. Något som fler behöver få vera, därför skriver jag om det med 🙂 De är annonsfinanserade. Håller precis att tanka hem ett par och ska testa någon dag. Tyvärr är det bara ”singel player” versioner av spelen. Inget onlinespel här alltså.

Spelen som ges bort är:

Command & Conquer Anniversary Editon

Far Cry alldeles gratis:
Via File Planet.
Via Gamers Hell.

Prince of Persia: The Sands of Time alldeles gratis:
Via File Planet.
Via Gamers Hell.

Tom Clancy’s Ghost Recon alldeles gratis:
Via Gamers Hell.

Rayman Raving Rabbids alldeles gratis:
Via File Planet.
Via Gamers Hell.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

3 svar på ”Gratis spel till PC”

Stängt för kommentering.