Kategorier
Internetsidor/weblänkar Konsoller/Spel Programvara/applikationer

Flygsimulator i Google Earth


Du som har den senaste versionen av Google Earth kan nu flyga runt i en flygsimulator. Flyplanen som du kan välja på är F16 och SR22. Du startar flygsimulatorn genom att trycka Ctrl + Alt + A. Har du en Mac så är det Cmd + Option +A.

flightsimr.jpg

Edit: Nu har IDG skrivit om detta med.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.