Kategorier
Internetsidor/weblänkar Programvara/applikationer

GPU-Z – Allt du behöver veta om dina grafikkretsar


I överklockningskretsar så används programmet CPU-Z för att få reda på all information om moderkort, processor och andra inställningar. Jag har skrivit om det programmet här och här.

Nu har programmet GPU-Z sett sitt första ljus. Versionsnummret är låga 0.03(version 0.06 071007 ) så det finns väl en del att göra fortfarande. Du har programmet för att få reda på information om dina grafikkretsar. De satsar nu på nVidias och ATIs grafikkretsar men kommer förmodligen att utöka till fler tillverkars så småningom. Du kan tanka ner pogrammet här…

Källa..

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.