Kategorier
Film/Serier/YouTube

X-Men Origins: Wolverine – Brothers Trailer

wolverinebrothers

20th Century Fox har nu släppt den andra av tre 60-sekunders trailer för X-Men Origins: Wolverine.
Denna andra trailer heter Brothers.
Den första som heter ”Outcasts” kan du se om du följer denna länk.
Den tredje och sista sänds idag den 17:e på amerikansk TV.

Edit 080219: Nu har den tredje spoten kommit ut. Den heter X-Men Origins: Wolverine – “Legends”. Du ser den här nedan:


'Wolverine' TV Spot: Legends @ Yahoo! Video

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.