Kategorier
Prylar

Windows 7 – filmklipp


Här kommer två filmklipp om Microsoft nya operativsystem Windows 7. Det är efterföljaren till Vista. Lansering beräknas ske andra halvåret 2009.

I filmerna ser ny startknappens nya glödande utseende. Den andra innehåller en ny kalkylator som följer med Windows 7.

Update: Filmerna är bortplockade från youtube. Jag lägger upp dem igen när jag hittar dem på nytt.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Windows 7 – filmklipp”

Stängt för kommentering.