Kategorier
Prylar

UPS skickar advokater på Dan – Länkkraft


Vill återigen ge mitt stöd till Dan eftersom nu UPS skickar sina advokater på honom. Läs gärna vad jag skrev förra gången.

Läs mer på hans blogg..

Andra som skrivit om detta:
UPS – Del 2
Ovärderliga data
Drakarna sprutar eld på Dan
UPS saknar humor, bussar advokat på bloggare
UPS vs Dan : lektion i hur du ej bör agera PR-mässigt mot bloggare
UPS usla taktik

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”UPS skickar advokater på Dan – Länkkraft”

Stängt för kommentering.