Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD

Uppgradering av firmware på HTC TyTN


Idag såg jag att en svensk firmware kommit ut för HTC TyTN. Jag har kollat regelbundet hos myqtek men har inte sett att den svenska versionen kommit ut förrän nu. Så jag plockade ner den och är nu på gång att uppgradera. Min nuvarande version är följande 1.18.263.2 och den nya är 2.11.263.1. Observera att det fortfarande är Windows Mobile 5 som kommer finnas på din HTC TyTN. Ska du uppgradera till WM6 så behöver du inte göra denna uppgradering. Bioset kommer upp till version 3.xx vid en uppgradering till Windows Mobile 6.

fw01.jpg

Installationsprogrammet visar följande info:

upgrade.JPG

Den finns att tanka ner här: ROM: 2.11.263.1
OBS: Du måste ha konto på myqtek.se för att tanka ner firmware uppgraderingen.

Det som är förbättrat är ny radiomjukvara för bättre samtalshantering och klient för streaming media såsom mobil TV och musik över 3G. Jag uppdaterar inlägget allt eftersom installationen pågår.

Jag håller även på att tanka ner WM6 för TyTN. Det kommer mer info om den istallationen med.

Update 1 (070802 13:35): Uppgraderingen klar.

upgrade2.JPG

Update 2 (070802 14:55): Nu finns filen på http://rapidshare.com
Håll till godo!

Update 3 (070802 16:30): Så här ser Firmware informationen ut nu i min TyTN.

fw2.jpg

Screenshots taget  med xnvew.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

8 svar på ”Uppgradering av firmware på HTC TyTN”

Eller det är den ju inte heller. Men ska man uppgradera till WM6 så ingår firmware uppdateringen där tydligen. Ursäkta röran i mitt huvud.

Hej!

Jag har en TyTN med samma ROM-versioner som din TyTN hade innan du uppgraderade…

Jag försökte ladda ner ROM-uppdateringen för WM5 (SWE) häromdagen (2.11.263.1) från myqtek.se, men de verkar ha något problem med tjänsten (500-error).
Gjorde då även ett försök på http://www.smartmobile.se/item.aspx?id=782, där ROM-avbilden också är tillgänglig. Får där följande felmeddelande: ”Du har angivet ett felaktigt IMEI nummer eller så är din enhet inte inköpt via Dangaard Telecom.”. Jag har köpt min enhet via dustin.se…

Var kan jag få tag i ROM-avbilden?

Stängt för kommentering.