Kategorier
Film/Serier/YouTube

SUV ägare ger igen mot bogserare

En dam från Shanghai ger igen mot ett P-Bolags bogserare! Bra att ha en tung SUV ibland 🙂
P-Bolaget får antingen lägga i en växel + handbroms eller skaffa tyngre bogserbilar.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”SUV ägare ger igen mot bogserare”

Stängt för kommentering.