Kategorier
Konsoller/Spel

Spela Nintendo spel gratis i FireFox 3


Om du har uppgraderat till FireFox 3 så kan du nu spela ca 1000 gamla NES spel gratis med hjälp av ett FireNES plugin. Du hämtar med den på FireNES hemsida(som dock är på spanska). Klicka på ”Instalar” som betyder Installera 😉 Den tar bara någon sekund att installera.

När du installerat FireNES så behöver du starta om webläsaren. Gå sedan till Tools och välj FireNES- Du får då upp en lista på alla spel du kan spela. Lycka till 🙂

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Spela Nintendo spel gratis i FireFox 3”

Det var väl bra men hur fan styr man? Alltså vad är kontrollerna, så man hoppar osv? För de spelen jag spelar kan man bara gå fram och tillbaka med pilarna :p

Tacksam för svar på mailen eller min blogg.

Stängt för kommentering.