Kategorier
Konsoller/Spel

Spel: Mortal Kombat vs DC Universe. Hur någon kan vinna över Superman


Några av er som regelbundet läser bloggen kanske är intresserade av spel.

Ett spel som kommer i november – december är Mortal Kombat vs. DC Universe.

I DC Universe finns mängder av superhjältar där Superman, Batman, Green Lantern(Gröna Lyktan) och Flash(Blixten) är några av de mer välkända. Det största konkurerande superhjälte universum är Marvel där Spiderman, Hulk, X-Men och många andra finns. De är inte med i detta spel.

Jag snubblade över ett filmklipp där Ed Boon förklarar hur Superman överhuvudtaget kan få stryk av någon annan karaktär med tanke på hans krafter. Superman har två svagheter 1. Kryptonit och 2. Magi

Det är magi som är hans svaga punkt i detta spelet 😉

I filmklippet visas fighter mellan Superman – Scorpion, Batman – Subzero och Flash – Sonya.

Källa: Kotaku

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.