Kategorier
Bildskärmar

Samsung visar upp en 40″ OLED skärm

Samsung visar upp en ny 40″ OLED panel i full HD upplösning 1920 x 1080.
Kontrasten är på 1,000,000:1
Fördelen med OLED är att man kan göra dem otroligt tunna. Denna är 9mm tjock!!

Samsungs teckniker säger:

”Our low temperature poly-Si TFT mass-production line cannot make panels larger than 31 inches,” a Samsung staffer said. ”This 40-inch TFT panel is the largest size that can be made on our pilot line, and it cannot be mass-produced right away.”

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.