Kategorier
Allmänt Programvara/applikationer

Prylogi – uppgradering

Jag har nu uppgraderat bloggen till senaste versionen av WordPress vilken är 2.3.2 i skrivandets stund. Det tog mig 10 minutar att göra det.

Jag har tidigare skrivit om hur man enkelt uppgraderar sin version av WordPress. Upprepning är kunskapens moder så här kommer det igen:

1. Ta backup på databas och filer(för fegisar).
2. Avaktivera alla plugins.
3. Ta bort de gamla filerna. Utom content katalogen, språkfiler och wp-config filen.
4. Kopiera upp de nya filerna.
5. Kör Upgrade.php
6. Aktivera dina plugins igen. Klart!

Jag har varit lat så det är första versionen av 3.2.x som jag kör och jag har redan hittat trevliga funktioner jag gillar. En sak är att man ser om det finns uppdaterade versioner av de pluggins man kör. Hittade 4-5 som jag uppdaterade direkt.

Jag tänkte även byta utseende på bloggen och testa nya teman när jag hinner.

Over and out!

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.