Kategorier
Spel:Wii/DS/PS3/360/PC

Ny Wii uppgradering

wii.jpg
Blinkar din Wii i ett blått sken? Det betyder att det finns en ny uppgradering att installera. Den kommer lyfta systemet till version 3.2.

Nintendo säger inte exakt vad den uppgraderingen medför förutom detta:

”This update does not affect any prominently-used features or menus; however it does provide some behind the scenes updates that will improve system performance.”

Du kan här läsa om vad tidigare uppgraderingar har gjort.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Ny Wii uppgradering”

Har du testat uppdateringen själv? Alltid skönare om någon annan testat innan man gör den själv. (använder WiiKey)

Stängt för kommentering.