Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Mobiltelefon

Ny utgåva av MRHs ROM till TyTN


MaRaHoX har släppt ännu en release av sin ROM till TyTN. Versionsnummret är nu uppe i MRH 5.7 Diamond Stable. Denna har även som de två tidigare Windows Mobile 6.1. Nyheterna för denna versionen är följande.

– New HTC Album portation from HTC Diamond
– New HTC Enlarge Start Menu – enlarging also other menus
– New HTC Task Manager with big buttons

För er som missat MRH 5.5 Diamond Stable var nyheterna dessa:

– New Diamond graphic: HTC Home, HTC Random Access, HTC X-Button, Comm Manager
– New acoustic parameters – call sound should be on higher volume level
– Some new enhancements
– All errors should be fixed

Du hittar filerna här…

Jag har tidigare skrivit om hur du gör för att uppgradera din TyTN till dessa ROM:ar. Du kan läsa om det i en tidigare post.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

2 svar på ”Ny utgåva av MRHs ROM till TyTN”

Har du följt tråden på

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=388523

ang denna ROM… den version som du har har enligt följande sidor på den tråden en hel del buggar. Är det något du har uppmärksammat?

Vad tror du om den senaste uppdateringen?

Någon annan som testat någon annan ROM med got resultat?

Har förstått att MRHS ROM inte använder Videosamtal…. det finns en annan som gör det nämligen CRCs som finns på denna tråd…

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=364216

Sisst men minst hyllas prylogi som är en toppensajt!!

Hej Rickard,

Tack för berömmet och tipset på ännu en ny ROM 🙂
Jag följer trådarna på xda forumen. Jag har sett att den har lite buggar men jag har inte stött på någon av dem. Så jag kör personligen fortfarande på 5.5 och jag har en kollega som jag lagt på 6.1:an och båda fungerar toppenbra.
6.3:an verkar intressant då de gjort lite mer förrändringar än tidigare. Jag avvaktar dock till augusti med att uppgradera då jag lagt in ett GPS program som fungerar bra och som jag behöver i veckan.

MRH´s ROM bygger på CRC´s. Det innebär att allt som CRC innehåller finns även med på MRH lite till. Rätta mig om jag har fel.

mvh
Daniel
Prylogi.se

Stängt för kommentering.