Kategorier
Mode/Heminredning Prylar

Krukan visar hur blomman mår


Junyi Heo har designat krukan Pet Plant. Den visar vilket humör växten är på via displayen. Den ger tips på när du behöver vattna, om det är för varmet eller kallt och ger sedan ett ansiktsuttryck för att visa hur plantan mår.

Fler bilder finns hos Yanko Design.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.