Kategorier
Datorhårdvara Mode/Heminredning Prylar

iPod örsnäckor i storlek 500x

Vad sägs om ett par iPod högtalare som ser ut som örsnäckor. Storleken är 500 gånger större än orginal. De drivs på antingen batterier eller AC power. De kopplas in via USB. Personligen tycker jag de ser fake ut 🙂

Källa…

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.