Kategorier
Internetsidor/weblänkar Programvara/applikationer

IE7 für alles


Nu finns Internet Explorer 7 tillgängling även för den stora massan som kör en piratkopia. Microsoft har efter ungefär ett år efter lanseringen av version 7 av Internet Explorer beslutat att ta bort valideringen på nerladdningen.

Toppen tycker jag! Bland annat för att IE6 var urusel att programera websidor för. En annan orsak är att Internet surfandet blir något mer säkert för den vanliga surfaren.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.