Kategorier
HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD Mobiltelefon

HTC Kaiser uppackad ur kartongen


Tyvärr är det inte jag som gör det utan grabbarna(och tjejerna) på The Boy Genius Report.

De har mängder av bilder på HTC Kaiser och det jag sett men inte reflekterat över tidigare är att man kan vrida upp skärmen mot sig när man dragit ut tangentbordet. Ni ser vad jag menar på bilden nedan. Det verkar som om HTC kommer släppa den till Juli i år istället för oktober som tidigare var utlovat. Här hittar ni mitt tidigare inlägg om HTC Kaiser mot HTC TyTN.

p4550.jpg

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.