Kategorier
Internetsidor/weblänkar

Gratis webbhotell hos MyHood

MyHood.se är ett svenskt gratis webbhotell med stöd för PHP och MySQL. Det finns möjlighet att koppla din egna domän också för den som vill det också!

Eftersom det är ett svenskt webbhotell så blir responstiderna väldigt låga och webbhotellet är väldigt stabilt.

En annan fördel med detta webbhotell är deras kunskapsbank som har ett flertal artiklar om hur du skapar din första hemsida såväl som sökmotoroptimerar den.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

10 svar på ”Gratis webbhotell hos MyHood”

Jag har också märkt att det blivit hackat… Snälla… Är det någon som vet om det kommer upp igen ?

alltså jag tyckte skit mycket om myhood och hoppas att dem kommer upp igen men grejen är att dem har vart nere så länge nu så tror inte dem kommer komma upp igen :S

Någon som i så fall vet ett annat bra webbhotell? Jag har testat EgenSajt, men där får man endast 5 MB utrymme, och jag behöver mer… Jag har letat länge nu men inte hittat något bra.

Tacksam för svar.

testa htttp://www.webs.com…jätte bra webbhotell…tycker jag att den är..:-)

och gratis .tk addres kan du få från denna sidan.. dot.tk – lika bra som en .com .se addres…:-)

(som pekar till namnet.webs.com domänen)

myhood.se är forfarande inte uppe…så jag tror att dom har lagt ner verksamheten..för evigt?…

//peter

Stängt för kommentering.