Kategorier
Allmänt

FRA utbuade / försöker rekrytera på Dreamhack

Igår var jag en sväng på Dreamhack i Jönköping. Världens största LAN, där arrangören hoppas på ca 15.000 deltagare vid detta tillfälle.

Försvarets Radioanstalt (FRA) var på plats för att hålla ett föredrag. De var där för att locka till sig och intressera ungdomar för sin verksamhet. Men det blev en flopp för dem. De blev totalt utbuade. Jag vet inte vad de hade tänkt sig, men just Dreamhack är fel forum. Ungdomar vill inte få sin trafik avlyssnad. Inga andra heller för den delen.

FRA-lagen är den lag som har lett till den största politiska folkstormen under 20-hundratalet. Hundratals bloggare och tidningar skrev om det impopulära lagförslaget.

Fler som skrivit om Utbuandet… Christian Engström, SR, Moar, LeoMark Klamberg, Opassande

Edit: Lyssna på en intervju fran Dreamhack

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”FRA utbuade / försöker rekrytera på Dreamhack”

Stängt för kommentering.