Kategorier
Hembio/Projektorer Prylar

Body Speakers [Design]

Behöver du ett par schyssta högtalare till din mp3 spelare så ska du spana in Body Speakers.
De kanske får några av dina kompisar att rodna 🙂

loud

Spec:
speakers
fiberglas mannequin
1/8 stereo jack
power/volume knob
hand-built solid-state stereo amplifier
36″ x18″ x12″

Via: Coroflot

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.