Kategorier
Prylar

Alla South Park avsnitt tillgängliga online – Gratis


Numera finns alla South Park avsnitt tillgängliga via SouthPark Studios.Från Säsong 1 till och med det senaste i säsong 12. De senare är inte heller censurerade med pip.

De sänds i bra kvallitet och det enda negativa är att de bakat in reklam ungefär 3 gånger per episod. De är markerade med ett vitt streck i tidslinjen. Men reklam är något som vi måste leva med online så jag störs inte övehuvudtaget.

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.

Ett svar på ”Alla South Park avsnitt tillgängliga online – Gratis”

Stängt för kommentering.