Vad händer egentligen?Tja, nu har jag haft min underbara telefon i några veckor.
Den är fortfarande väldigt rolig, snabb och har många bra funktioner.
Vad som uppskattas jämfört med min tidigare S100 är att den är mycket snabbare och stabilare och detta egentligen trots de fler funktionerna som tex. 3G och Wifi samt WM5.

Jag har just beställt ett stereo headset till min P3600.
Vill kunna lyssna på musik och om någon ringer kunna svara. Fast jag har aldrig riktigt gillat standardheadsetet. Så nu tog jag mig i kragen och beställd ett Motorola HT820. I sverige kan man få det för mellan 600-1200kr men på eBay så kostar den 375kr inkl frakt från Hong Kong.
Det gäller samma garantier som för svenskköpta produkter och jag har handlat väldigt mycket via eBay och är väldigt nöjd med mina transaktioner därigenom.

Att surfa via 3G är en fröjd. Går snabbt och jag vill inte minnas hur det var att surfa via GPRS.
Och nu har man wifi möjligheten och numera finns det nästan privata olåsta eller butikers fria nätverk överallt.Enda jag väntar på nu är egentligen då HTC eller Orange kommer tillkännage om det ska gå aktivera GPS elektroniken som ska finnas i P3600.
Den ska enligt en franks artikel från Orange vara inaktiverad på grund av konflikter mellan de olika kommunikations delarna i telefonen.2 Responses to “Vad händer egentligen?”

  1. Patrik Says:

    Självklart vill vi ha en kort liten recension när dom anländer. Vilken Ebay-butik köpte du dom ifrån? Blev lite sugen på att inhandla samma sorts lurar till min K610 nu juh 🙂

  2. Daniel Gustafsson Says:

    Tjena!

    Dina artiklar är kanon, vi skulle inte kunna få publicera dem på http://www.winmobile.se? Hör av dig jag heter DanneG på winmobile