Namnbyte på gångJag skulle vilja ha tips på ett nytt namn på denna blogg. Jag har aldrig varit riktigt nöjd med det jag valde från början. Så finns det någon som har idéer på vad jag skulle byta till så lämna gärna en kommentar här. Bästa förslag kommer att belönas på något sätt. Antingen med en pryl eller länk av något slag.

Samtidigt kan jag dra lite besökarstatistik för er.
Under Mars månad så hade sidan 3753 besökare.
Nu i April så jag från den 1:a till den 20:e haft drygt 2330 besökare på min blogg.
När jag skriver något på bloggen så har jag haft ca 150-200 besökare per dag men det sjunker till hälften när jag varit inaktiv.

Updatering: April slutade med 3374 besökare.2 Responses to “Namnbyte på gång”

  1. Hans-Göran Says:

    Prylogi kanske? Med din nuvarande titel som underrubrik

  2. Daniel Says:

    Jag gillar Prylogi. Tack….kommer det inte in fler tips så blir det namnet. 🙂