HTC Raphael = HTC Touch ProNu har HTC nästa skapelse fått ett officellt namn. Produkten som gått under namnet Raphael ska heta HTC Touch Pro. Den är identisk med HTC Touch Diamond som också lanseras nu i sommar. Skillnaden är att Touch Pro har ett utdragbart tangentbord precis som TyTN och även en microSD slot och det saknar Diamond.

Rent tekniskt så kommer den ha WiFi, 3G, Bluutooth, 2,8″ VGA Skärm, 3,2megapixelkamera, 512MB ROM, 288MB RAM. Operativsystemet är Windows Mobile 6.1 och innehåller HTC´s TouchFLO 3D Interface.

Det många stört sig på är tjockleken på telefoner med tangentbord. Denna kommer att vara 1,8cm tjock. För vissa är detta för mycket, för mig är det OK 🙂

Telefonen släpps i slutet av sommaren i Europa. Min gissning är att den inte kommer tidigare än i september.2 Responses to “HTC Raphael = HTC Touch Pro”

  1. Zulan Says:

    Japp, det är denna jag ska ha. Tror inte nygamla iphone 3G har en chans mot denna. Efter att ha vant mig vid tangentbord på telefoner fungerar inget annat. Blir så otroligt irriterad vid avsaknaden av ett.

  2. Smaragd Says:

    Om ni vill veta hur man värderar en ädelsten så är det egentligen att man tittar man på dom 4 C som på engelska är Clarity, Carat, Color och Cut på svenska blir det renhet,vikt,färg,slipning.