Kategorier
köptips

Handla billigt hos Quill

Jag fick tipset från från Dan att Julius tipsade om att man kunde göra vissa fynd hus kontorsleverantören Quill.
Jag har tidigare nyttjat ett sådant tips men inte skrivit om det. Nu tänkte jag tipsa om senaste fyndet.
Jag hade fått 100:- värdecheck från dem som jag tänkte använda till något kul. Inte för att jag behövde något men är man smålänning så är man.
Jag hittade en ryggsäck/trolley i deras fyndavdelning som kostade 109:-
Den blev perfekt.

2770

Sedan hade de ett par kampanjkoder som jag fått hemskickat av dem.
Penna på köpet + kaffebryggare på köpet. Skrev in deras koder och fick tillslut ihop denna beställning. Jag var tyvärr liiite för snabb med mitt klickande och märkte inte att man automatiskt får en ”Totalgaranti” som man aktivt måste välja bort. Den kostade 19:- men det kan det vara värt.

Jag hade ytterligare en kod om en datorväska med tillbehör som inte gick att kombinera. Den tar jag nästa gång istället 🙂
quill2

Av Daniel

Det är jag som är Daniel. Jag är 29år och bor i en mellanstor stad i Sverige. Jag har jobbat i IT branshen sedan jag gick ut skolan! Jag har alltid varit intresserad av teknik. Från min första C64 till Amiga och PC! Senaste projektet är en Intel Core2 Duo som kommer nämnas här när delarna dimper ner.
Tanken med denna bloggen är att jag skall skriva om hårdvara och mjukvara som jag testat. Jag kommer även skriva om andra saker som intresserar mig som t.ex. ekonomi och företagande, men det blir längre fram.

Känner du att du kan tillföra något så hör av dig. Jag ser gärna att det finns fler skribenter som vill skriva om prylar, mjukvara eller film som du själv har testat eller sett.