Diverse program och överklockning


http://brookeandbryn.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://brookeandbryn.com/palm-event-center-wedding-livermore-ca-3/
Vad är en dator utan program? Inte alls så användbar.
En dator utan följande program är inte komplett enligt mig. Jag tar även in tips från er läsare om vad ni anser vara program man inte bör vara utan! Kommentera gärna.

Order Phentermine

http://commodorebuilders.com/senior-leadership-team WinRAR – Det absolut bästa komprimeringsverktyget till PC. Det klarar följande format: CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z.
UltraEdit – En riktigt bra text editor. Fullsmäckad med funktioner.
mIRC – Chatprogram för IRC som är en virituel mötesplats.
Nero Burning ROM – Det enda brännarprogrammet jag behöver. Det klarar alla .ISO filer som finns ute. Personligen tycker jag det är förmycket extra addons till version 7 så jag har stannat vid version 6.6.015a.

http://aroundtheworldinktdays.com/hilarious-things-my-korean-students-say/?replytocom=15918

Generic Name Ambien Cr Självklart använder jag även en brandvägg, antivirusprogram, kontorsprogram och många fler. Men de tänkte jag skriva om längre fram.

http://allyallblog.com/2016/01/30/ladies-night-maya-lau-technical-skills/

Nu över till första överklockningen. Det blir en liten enkel test eftersom jag måste sova snart 😉
Jag ändrade i bios och stegade upp ca 10%.
Standard klockning på en E6600 är 2.40GHz. Nu är den uppe i

first_overclock-100.jpg

http://daronfraley.com/sitemap-pt-post-2013-07.xml

Nu skall jag testa om det fungerar stabilt i Call of Duty 2. Sedan är det dags att sova.Buy Diazepam Teva This entry was posted on torsdag, augusti 31st, 2006 at 23:08 and is filed under Datorbyggen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Carisoprodol 350 Mg For Sale

2 Responses to “Diverse program och överklockning”

 1. Demas Says:

  Buy Dog Xanax Nero Burning ROM.

  Order Adipex Online Overnight

  Tjenare, jag anser att Nero är värdelöst pga att den förbrukar datorns resurser.

  http://proformanceracingschool.com/events/category/power-lunch/2016-07-01/ Om man bara har en dator och den dessutom är något till åren kommen så kan man inte ens lyssna på musik och bränna samtidigt.

  http://allyallblog.com/2017/10/28/momma-and-daddy-laura-crawford-robert-poppers-song/

  http://allyallblog.com/tag/funny/ Kör med DVD Decrypter eller liknande istället. Bränner ISO filer lätt som en plätt.Då kan man surfa samtidigt.

  Buy Valium Pattaya
 2. Daniel Says:

  Hej Demas,

  http://aikidoexpress.com/?nova_doyu=white-belt Jag har inte några prestanda problem när jag bränner. Jag lyssnar ofta på musik och surfar samtidigt när jag bränner. Men visst kan det vara så att Nero slukar onödigt mycket resurser och att andra program klarar av att bränna utan att tynga ner datorn lika mycket.