Digitalkamera – Olympus [mju:]725sw


http://allyallblog.com/tag/things-rumored-to-have-killed-doogie-howser/
Då har jag även fått min nya digitalkamera. Jag valde en Olympus [mju:] 725sw. Jag är helt övertygad om att det finns kameror som ger bättre bildkvalitet än denna men jag valde den pga dess stryktålighet, storlek och lagom stora skärm. Det är en kamera med 7.1 Megapixels och den har en 2.5″ skärm.

Buy Alprazolam Online From India

Buy Phentermine Stores Bäst av allt är att den är vattentät och stöttålig. Den skall klara ett fall från 1.5 meter utan problem och man kan dyka ner till 5 meters djup med den. Vilket jag säkert kommer göra jätteofta!

Buy Real Zolpidem

Buy Ambien Thailand mju725_1-100.jpg mju725_2-100.jpg mju725_3-100.jpg mju725_4-100.jpg mju725_5-100.jpg

http://daronfraley.com/tag/authors Som ni kan se på bilderna så har Olympus tyvärr ett eget specialbateri. Jag föredrar egentligen vanliga uppladdningsbara AA batteri. Nåja…man kan inte få allt. Det följer även med en neopren väska och armband som med fördel används till vattenaktiviteter.

Buy Diazepam Online Next Day Delivery Jag kommer posta bilder som visar kvalliteten på bilderna asap!

Jag köpte den på Pixmania.Buy Soma Us To Us This entry was posted on torsdag, december 21st, 2006 at 22:12 and is filed under Digitalkamera. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.