Digitalkamera – Olympus [mju:]725swDå har jag även fått min nya digitalkamera. Jag valde en Olympus [mju:] 725sw. Jag är helt övertygad om att det finns kameror som ger bättre bildkvalitet än denna men jag valde den pga dess stryktålighet, storlek och lagom stora skärm. Det är en kamera med 7.1 Megapixels och den har en 2.5″ skärm.

Bäst av allt är att den är vattentät och stöttålig. Den skall klara ett fall från 1.5 meter utan problem och man kan dyka ner till 5 meters djup med den. Vilket jag säkert kommer göra jätteofta!

mju725_1-100.jpg mju725_2-100.jpg mju725_3-100.jpg mju725_4-100.jpg mju725_5-100.jpg

Som ni kan se på bilderna så har Olympus tyvärr ett eget specialbateri. Jag föredrar egentligen vanliga uppladdningsbara AA batteri. Nåja…man kan inte få allt. Det följer även med en neopren väska och armband som med fördel används till vattenaktiviteter.

Jag kommer posta bilder som visar kvalliteten på bilderna asap!

Jag köpte den på Pixmania.Comments are closed.