TyTN klarade natten :)


Cheap Phentermine Uk
woho…

http://aikidoexpress.com/?author=1

Buy Ambien Uk Den nya telefonen jag fick igår har batteriet överlevt natten. Det måste varit något fel på den första HTC TyTN jag fick.

Can Buy Adipex Gnc

http://commodorebuilders.com/2018/02/09/hanley-sean/ Här kommer lite bilder på handsfreekittet man fick med + läderväskan som också ingick. Självklart har jag tagit dem med den inbyggda kameran som sitter i TyTN.
Vill ge ett varningens ord för väskan!!!

Cheap Zolpidem Over Night Lägg den inte nära din plånbok. Jag fick både mitt mastercard och bankkort avmagnetiserade för att de låg emot väskan. Det sitter ett par riktigt starka magneter i väskan.

http://nextbigtrade.com/2015/09/24/tweets-headlines-and-charts-for-2015-09-23/

lurar_o_fodral-100.jpglurar-100.jpghttp://nextbigtrade.com/2013/01/06/coal-stocks-grinding-higher/ This entry was posted on torsdag, augusti 24th, 2006 at 11:08 and is filed under Bilder tagna med Mobiltelefoner, HTC TyTN/TyTN II/Touch Pro/Touch HD. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Cheap Zolpidem Over Night

6 Responses to “TyTN klarade natten :)”

 1. ola Says:

  Buying Diazepam Vietnam hej
  Funkar batteriet på tytn som det skall nu?
  Mvh
  Ola

  Where Buy Valium
 2. Daniel Says:

  Hej Ola,

  Den nya TyTN har jag inga problem alls med batteritiden. Det var fel på den första jag fick.

  Buy Axcion Phentermine
 3. Freddan101 Says:

  Buy Diazepam Egypt Hej Daniel!

  Buying Diazepam In Spain

  Buy Zolpidem Uk Mycket sugen på denna smartphone! Kör idag med en iPAQ hx2750 och med den får man ständigt och jämt tänka på batteritiden. Därför undrar jag hur det verkar på TyTN? Hur mycket drar när när du ex. använder WLAN, 3G, videosamtal eller Bluetooth-lurar? TyTN har ju många bra funktioner men det spelar ju ingen roll om inte batteriet håller.

  http://allyallblog.com/2015/10/27/all-yall-live-momma-and-daddy-march-11-12-2016-730-pm/ Sen undrar jag om man kan ställa in ljusstyrka beroende om TyTN har AC-ström eller inet (ex. sitter i docka eller billaddare). Min iPAQ har detta och det är en riktigt bra funktion.

  http://pregnantfashionista.com/kissy-kissy-on-sale-at-40-off-take-my-advice-and-shop-now/feed/

  /Freddan

 4. Daniel Says:

  Buy Xanax Philippines Jag har inte hunnit kolla exakt batteritid eftersom jag kopplar in den med USB sladden när jag är på jobbet för att föra över foton, musik med mera. Jag har planer på att testa batteritiden ganska snart, då med WLAN på. Jag återkommer med batteritesterna.

  Buy Soma Legally Online Det går att ställa in styrkan på ljuset beroende om man har ström inkopplat eller inte. Jag har max ljusstyrka på när jag har på ström och nära botten när jag inte har ström inkopplat.

 5. Freddan101 Says:

  Suveränt! Ser fram emot batteritestet!

  Van att kunna köra med mina 3,5 mm-lurar men ett sånt uttag finns ju inte på TyTN. Alternatviet är att köra med de lurar som följer med (hur är ljudkvaliteten??) eller köpa ett par BT-lurar. Enda erfarenheten jag har av BT och ljud är mitt Plantronics 640 (för tal) tillsammans med K700 och där kan jag bara snacka en dryg timme innan batteriet tar slut. Därför är jag lite orolig att det är samma sak med TyTN.

  /Freddan

 6. Stevie Strycker Says:

  http://daronfraley.com/2009/03/murphys-law.html You own a really attention-grabbing blog overlaying a number of topics I’m interested as well.Simply bookmarked your blog so I can learn more in the next days… Just proceed your marvellous artice writing