Datorn har snurrat igång.Idag så installerade jag resterande delar i datorn. Jag tog ett par gamla delar, bl.a. en 400GB IBM SATA disk, QTech nätagg på 400Watt och NEC DVD-RW. När det var inkopplat så hoppade datorn automatiskt igång. Det första jag gjorde var att bå in i bios och kontrollera att datorn hittat alla delar. Sendan var det bara att boota igång på en WinXP sp2 integrated och installera XP. Så långt han jag igår. Idag blir det att lägga in nytt bios, de senaste drivrutinerna och lite bra att ha program.
pc_running2-100.jpgpc_running1-100.jpgpc_running3_bios-100.jpg

Det blev en riktig kabelhärva, men jag brukar inte snygga till det förrän jag vet att allt fungerar bra och jag är nöjd med sakerna som finns i datorn. Förmodligen byter jag ut nätaggregatet till ett tyst längre fram.Comments are closed.