2 nya plugins på bloggenJag har nu installerat två nya plugins(insticksprogram) på bloggen för att underlätta för er som skriver en kommentar till mina inlägg. Jag vill även passa på att tacka alla er som kommenterar för det är både roligt och uppmuntrande att se. Det finns även en lista på de som kommenterat mest till höger. Den nollställs varje månad. De som har kommenterat får på så sätt en länk till sin hemsida om det har fyllts i.

Den ena insticksprogrammet heter AJAX comments. AJAX är en teknik som har blivit mer och mer vanlig på websidor idag. Den gör så att inte hela webbsidan behöver laddas om vid ett speciellt arbete. Ett exempel är sidan Prisjakt.nu där informationen hämtas undertiden du skriver i din text i sökfältet. Det är en av de bästa implementationer som jag känner till. Pådenna blogg blir det lite enklare 🙂 När du väl har skrivit en kommentar så laddas inte hela sidan om utan du kommer att se ditt inlägg ganska omgående under föregående kommentar. Testa gärna under detta inlägg 🙂 Jag tillåter skräpinlägg under denna post för er som vill prova på.

Det andra nya insticksprogrammet heter WP Ajax Edit Comments. För användarna så betyder det att man kan redigera sin kommentar under en viss tid. Jag har ställt in 30 minuter. Det kan vara bra om man vill rätta till något stavfel som man upptäcker efter man sparat sin kommentar 🙂 För mig som administratör så innebär det ytterligare funktioner som underlättar mitt arbete. Jag kan nu ta bort kommentarer direkt, markera dem som spam + mycket mer. Läs på hemsidan om du vill veta mer.

Källa…One Response to “2 nya plugins på bloggen”

  1. niz Says:

    testar